Η περιποίηση σώματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της καθημερινής σας ρουτίνας. Με απλές και καθημερινές κινήσεις καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης μπορείτε να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας υγιή, ενυδατωμένη και λαμπερή.

1. Κρέμες Ενυδάτωσης

Οι κρέμες σώματος προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και προστασία από την ξηρότητα.

Fluff Creme Brûlée With Raspberries Body Cream
Fluff ''Creme Brûlée With Raspberries'' Body Cream 200ml
Κρέμα σώματος βαθιάς ενυδάτωσης με άρωμα από το γλυκό creme brulee σε συνδυασμό με βατόμουρα.
Fluff Milk Chocolate Body Yoghurt
Κρέμα σώματος με άρωμα σοκολάτας γάλακτος. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει φιλμ λιπαρότητας.
Fluff Peach & Caramel Moisturising Body Cream
Fluff ''Peach & Caramel'' Moisturising Body Cream 150ml
Ενυδατική κρέμα σώματος με άρωμα ροδάκινο καραμέλα.
Fluff Bali Flower Body Lotion
Kρέμα σώματος με άρωμα λουλουδιών. Ενυδατώνει σε βάθος, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας.
2. Αφρόλουτρα
Χρησιμοποιήστε αφρόλουτρα που δεν αφυδατώνουν την επιδερμίδα και περιέχουν συστατικά που βοηθούν το δέρμα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Fluff Kudzu & Orange Flower Antioxidating Shower Gel
Αφρόλουτρο με συσφιγκτική δράση.
Fluff Coconut & Raspberry Nourishing Shower Gel
Αφρόλουτρο για θρέψη του δέρματος.
Fluff Peach & Grapefruit Anti-Cellulite Shower Gel
Αφρόλουτρο κατά της κυτταρίτιδας.
3. Απολεπιστικά
Τα απολεπιστικά σώματος βοηθούν στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
Fluff Body Scrub Caramel Popcorn
Scrub σώματος με άρωμα καραμέλα ποπ κορν.
Fluff Caramel-Coffee Dry Body Peeling
Ξηρό peeling σώματος, με άρωμα καραμέλα – καφέ Robusta, ιδανικό για χρήση μέσα στο μπάνιο.
Fluff Body Scrub Bali Flower
Scrub σώματος με άρωμα λουλουδιών του Bali. Καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα, το λειαίνει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενώ το λεπτό, λουλουδένιο άρωμα του σας ταξιδεύει σε εξωτικές τροπικές περιοχές. 
Συμβουλές για Μέγιστη Απόδοση
Εφαρμογή μετά το ντουζ: Αφού βγείτε από το ντουζ, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα, ώστε να μη χαθεί η υγρασία του δέρματος.
Τακτική Απολέπιση: Η απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα βοηθάει στην αφαίρεση νεκρών κυττάρων και ενισχύει την απορρόφηση των ενυδατικών προϊόντων που εφαρμόζετε.
Επιλογή Κατάλληλων Προϊόντων: Επιλέγετε προϊόντα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Για παράδειγμα, αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, προτιμήστε πιο πλούσιες κρέμες ενυδάτωσης.
Συχνότητα Χρήσης: Μην υπερβάλλετε με την χρήση πολύ ισχυρών καθαριστικών ή απολεπιστικών, καθώς αυτό μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα.
Προστασία και Περιποίηση: Να θυμάστε πάντα να προστατεύετε την επιδερμίδα σας από τον ήλιο, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, και να την περιποιείστε ανάλογα με τις ανάγκες της σε κάθε εποχή.
Η περιποίηση του σώματος δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς, αλλά και υγείας. Η διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας απαιτεί συνεπή φροντίδα και τη χρήση προϊόντων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Με την κατάλληλη προσοχή και περιποίηση, η επιδερμίδα σας μπορεί να δείξει υγιής, λαμπερή και νεανική σε κάθε ηλικία. Αφιερώστε χρόνο για να κατανοήσετε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και να επενδύσετε σε ποιοτικά προϊόντα που πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Η τακτική περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα της Fluff είναι κλειδί για μια υγιή και ανθεκτική επιδερμίδα.
Πέρα από την ενυδάτωση και την καθαριότητα, μην ξεχνάτε τη σημασία της διατροφής και της επαρκούς κατανάλωσης νερού. Η καλή υγεία εκ των έσω συμβάλλει σημαντικά στην εμφάνιση της επιδερμίδας. Φρούτα, λαχανικά και άφθονο νερό είναι βασικά στοιχεία για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.
Τέλος, μην υποτιμάτε τη σημασία της ψυχικής υγείας. Το στρες μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την επιδερμίδα, προκαλώντας εξάρσεις ακμής και άλλα δερματικά προβλήματα.
Η φροντίδα του εαυτού σας από μέσα προς τα έξω είναι το μυστικό για μακροχρόνια υγεία και ομορφιά!

Comments are closed.