Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  https://beautypin.gr/, παρακάτω σας παραθέτουμε τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

  1. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (VISA – MASTERCARD – DINERS-DISCOVER). Το https://beautypin.gr/ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Οι τρόποι πληρωμής μέσω Alpha Bank είναι:
    • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.
    • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

 

  1. Με πληρωμή μέσω τραπέζης. Το   https://beautypin.gr/σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κατάθεση σε τράπεζα, του ποσού της παραγγελίας σας, στον λογαριασμό της εταιρείας, είτε μεταφορά χρημάτων μέσω web banking. Η εταιρία δεσμεύει τα προϊόντα της παραγγελίας σας για δύο εργάσιμες ημέρες. Εφόσον η πληρωμή δεν γίνει εντός των δύο ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Εφόσον η πληρωμή γίνει από διαφορετική τράπεζα από αυτή της εταιρίας, τα έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον εμφανιστή η πληρωμή στον λογαριασμό.
  2. Με αντικαταβολή* (πληρωμή κατά την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας). Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, τη διάρκεια ισχύος και την τιμή της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης. Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%), ενώ το https://beautypin.gr/ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται 2 €.

*Η επιλογή αυτή δεν είναι διαθέσιμη για αγορές προϊόντων άνω των 69€ και για αποστολές στην Κύπρο.