Αφρόλουτρα

Harmony Muse ''Strawberry... Harmony Muse ''Strawberry... 2
Out of stock
Scrub αφρόλουτρο σώματος με τροπικό άρωμα τσιχλόφουσκα φράουλα και λαχταριστή εμφάνιση σαν πραγματικό γλυκό. Περιέχει κόκκους ζάχαρης για έντονη απολέπιση. Με τη χρήση του η επιδερμίδα αποκτά λεία εμφάνιση ενώ παραμένει καθαρή. Δεν περιέχει parabens και χημικά και έχει ουδέτερο PH.
Harmony Muse ''Mango... Harmony Muse ''Mango... 2
Άμεση παραλαβή
13,50 €
Scrub αφρόλουτρο σώματος με τροπικό άρωμα mango papaya και λαχταριστή εμφάνιση σαν πραγματικό γλυκό. Περιέχει κόκκους ζάχαρης για έντονη απολέπιση. Με τη χρήση του η επιδερμίδα αποκτά λεία εμφάνιση ενώ παραμένει καθαρή. Δεν περιέχει parabens και χημικά και έχει ουδέτερο PH.
Harmony Muse ''Cappuccino''... Harmony Muse ''Cappuccino''... 2
Out of stock
Scrub αφρόλουτρο σώματος με άρωμα καφέ cappuccino και λαχταριστή εμφάνιση σαν πραγματικό γλυκό. Περιέχει κόκκους ζάχαρης για έντονη απολέπιση. Με τη χρήση του η επιδερμίδα αποκτά λεία εμφάνιση ενώ παραμένει καθαρή. Δεν περιέχει parabens και χημικά και έχει ουδέτερο PH.
Harmony Muse ''Little... Harmony Muse ''Little... 2
Άμεση παραλαβή
13,50 €
Scrub αφρόλουτρο σώματος με άρωμα φρεσκάδας και λαχταριστή εμφάνιση σαν πραγματικό γλυκό. Περιέχει κόκκους ζάχαρης για έντονη απολέπιση. Με τη χρήση του η επιδερμίδα αποκτά λεία εμφάνιση ενώ παραμένει καθαρή. Δεν περιέχει parabens και χημικά και έχει ουδέτερο PH.
Harmony Muse ''Watermelon''... Harmony Muse ''Watermelon''... 2
Άμεση παραλαβή
13,50 €
Scrub αφρόλουτρο σώματος με άρωμα καρπούζι και λαχταριστή εμφάνιση σαν πραγματικό γλυκό. Περιέχει κόκκους ζάχαρης για έντονη απολέπιση. Με τη χρήση του η επιδερμίδα αποκτά λεία εμφάνιση ενώ παραμένει καθαρή. Δεν περιέχει parabens και χημικά και έχει ουδέτερο PH.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
Product added to wishlist
Προστέθηκε το προϊόν στη σύγκριση

We use cookies to improve your experience. Details