Προσώπου

Real Techniques Slide... Real Techniques Slide... 2
Άμεση παραλαβή
15,35 €
Ένα πολυμορφικό πινέλο της εταιρείας Real Techniques για τη χρήση προϊόντων σε κρεμμώδη, υγρή ή σε μορφή σκόνης.
Real Techniques Slide... Real Techniques Slide... 2
Άμεση παραλαβή
15,35 €
Ένα πολυμορφικό πινέλο της εταιρείας Real Techniques για τη χρήση προϊόντων contour σε κρεμμώδη, υγρή ή σε μορφή σκόνης.
Real Techniques Slide... Real Techniques Slide... 2
Άμεση παραλαβή
15,35 €
Ένα πολυμορφικό πινέλο της εταιρείας Real Techniques για τη χρήση προϊόντων ρούζ ή highlighter σε κρεμμώδη, υγρή ή σε μορφή σκόνης.
Wet n Wild Bretman Rock... Wet n Wild Bretman Rock... 2
Άμεση παραλαβή
8,99 €
Ενα οικολογικό πινέλο για τοποθέτηση highlighter.  To Rock Face Highlighting Brush είναι της εταιρίας Wet n Wild σε συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης youtuber Bretman. Είναι vegan & cruelty free με πολύ απαλή υφή και ιδανικό μέγεθος για ακριβή τοποθέτηση highlighter σε υγρή, ελεύθερη ή compact μορφή. 
Real Techniques Foundation... Real Techniques Foundation... 2
Άμεση παραλαβή
15,99 €
Ένα πυκνότριχο πινέλο κατάλληλο για εφαρμογή foundation.  To Foundation Blender της Real Techniques είναι ιδανικό για την εφαρμογή ρευστών προιόντων στο πρόσωπο ή το σώμα. Είναι κοντότριχο με πολύ πυκνες τρίχες, κάνοντας το τέλειο blend παιχνιδάκι!  Χρησιμοποιήστε το για ομοιόμορφη εφαρμογή του foundation στο πρόσωπο ή κρέμα λάμψης στους ώμους και το...
Parsa Bamboo Line...
Out of stock
7,65 €
Πανέμορφo vegan πινέλο προσώπου που απλώνει ομοιόμορφα προϊόντα σε υγρή μορφή όπως είναι το Foundation και οι μάσκες. Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και οικολογικά υλικά.  Διαθέτουν επαγγελματικές προδιαγραφές, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας.
Parsa Bamboo Line Blush Brush
Άμεση παραλαβή
6,99 €
Πανέμορφo vegan πινέλο, με μικρότερο μέγεθος τριχών από το πινέλο πούδρας, ειδικό για τη τοποθέτηση ρουζ στα μήλα. Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και οικολογικά υλικά.  Διαθέτουν επαγγελματικές προδιαγραφές, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας.
Parsa Bamboo Line Powder &...
Άμεση παραλαβή
8,30 €
Πανέμορφo vegan φουντωτό πινέλο για τοποθέτηση πούδρας σε όλο το πρόσωπο ή bronzer στα ζυγωματικά. Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και οικολογικά υλικά.  Διαθέτουν επαγγελματικές προδιαγραφές, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας.
Real Techniques Everyday... Real Techniques Everyday... 2
Out of stock
26,95 €
Ολοκληρωμένο σετ πινέλων εργαλείων μακιγιάζ για το πρόσωπο. Περιέχει το best seller miracle complexion sponge και πινέλα για ένα ολοκληρωμένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Real Techniques Setting Brush Real Techniques Setting Brush 2
Άμεση παραλαβή
9,90 €
Πινέλο για να σετάρισμα του μακιγιάζ και για τοποθέτηση highlighter στο πρόσωπο.
Real Techniques Sculpting Set Real Techniques Sculpting Set 2
Άμεση παραλαβή
25,29 €
Ένα σετ πινέλων για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση στο πρόσωπο σου. Πινέλα για contouring και strobing και highlighting.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14
Product added to wishlist
Προστέθηκε το προϊόν στη σύγκριση

We use cookies to improve your experience. Details