Φρύδια

Milani Stay Put Brow... Milani Stay Put Brow... 2
Άμεση παραλαβή
Ένα μηχανικό μολύβι φρυδιών με σύσταση πομάδας.  Το Stay Put Brow Sculpting Pencil της Milani Cosmetics είναι η λύση για όσους δυσκολεύονται να σχηματίσουν τα φρύδια τους με την "παραδοσιακή" πομάδα και πινέλο. Η σύσταση του είναι αδιάβροχη , διαρκεί όλη μέρα και γλιστράει αβίαστα πάνω στο δέρμα κάνοντας το σχηματισμό φρυδιών παιχνιδάκι. 
Milani Stay Put Brow Color... Milani Stay Put Brow Color... 2
Άμεση παραλαβή
13,50 €
Νέα εποχή για τα φρύδια σας ! Με το  Stay Put Brow Color της Milani Cosmetics μπορείτε να εξασφαλίσετε  τέλεια ποσότητα χρώματος, έντονο τονισμό με διάρκεια έως και 16 ώρες. Η εφαρμογή του γίνεται με απόλυτη ακρίβεια. Επιλέξτε το πλησιέστερο σας χρώμα ή συνδυάστε δύο αποχρώσεις για να επιτύχετε τα πιο εντυπωσιακά φρύδια που μπορείτε να φανταστείτε....
Το Longstay Precise Browliner της Golden Rose σου προσφέρει έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια που παράλληλα δείχνουν φυσικά!  Έχει κρεμώδη υφή που απλώνεται εύκολα, ενώ η αδιάβροχη σύνθεση του κρατάει όλη μέρα το αποτέλεσμα σταθερό. Η λεπτή του μύτη προσφέρει ακρίβεια , ώστε να γεμίσετε οποιαδήποτε κενό και να σχηματίσετε σωστά και χωρίς δυσκολία τα φρύδια σας.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-3 από σύνολο 3
Product added to wishlist
Προστέθηκε το προϊόν στη σύγκριση

We use cookies to improve your experience. Details