Φρύδια

Lottie London Arch Rival -... Lottie London Arch Rival -... 2
  • SALE!
  • -1,00 €
Άμεση παραλαβή
Μολύβι για τα φρύδια σε 3 αποχρώσεις, ανοιχτό καφέ (ξανθό), καφέ (καστανό) και σκούρο καφέ (μελαχρινό) χρώμα. Έχει λεπτή μύτη για τη δημιουργία τριχών και spooly (πινέλο). Στεγνώνει αμέσως και διαρκεί όλη την ημέρα. 
Lottie London Mega Brow... Lottie London Mega Brow... 2
  • SALE!
  • -1,39 €
Άμεση παραλαβή
Mascara φρυδιών

Lottie London Mega Brow Shaping Wax ''Clear''

Clear
12,60 € 13,99 €
Κερί διάφανο για τα φρύδια με πινέλο (spooly). Τοποθετείται εύκολα με τη χρήση του πινέλου , χτενίζοντας τις τρίχες των φρυδιών , και τις κρατάει σταθερές για όλη την ημέρα. Στεγνώνει και συνδυάζεται εύκολα με μολύβι φρυδιών, σκιές φρυδιών ή pomade. Η συσκευασία περιέχει καθρέφτη. Δίνει το αποτέλεσμα του brow lamination και του brow lift. 
Ένα μηχανικό μολύβι φρυδιών με σύσταση πομάδας.  Το Stay Put Brow Sculpting Pencil της Milani Cosmetics είναι η λύση για όσους δυσκολεύονται να σχηματίσουν τα φρύδια τους με την "παραδοσιακή" πομάδα και πινέλο. Η σύσταση του είναι αδιάβροχη , διαρκεί όλη μέρα και γλιστράει αβίαστα πάνω στο δέρμα κάνοντας το σχηματισμό φρυδιών παιχνιδάκι. 
Milani Stay Put Brow Color... Milani Stay Put Brow Color... 2
Άμεση παραλαβή
13,50 €
Νέα εποχή για τα φρύδια σας ! Με το  Stay Put Brow Color της Milani Cosmetics μπορείτε να εξασφαλίσετε  τέλεια ποσότητα χρώματος, έντονο τονισμό με διάρκεια έως και 16 ώρες. Η εφαρμογή του γίνεται με απόλυτη ακρίβεια. Επιλέξτε το πλησιέστερο σας χρώμα ή συνδυάστε δύο αποχρώσεις για να επιτύχετε τα πιο εντυπωσιακά φρύδια που μπορείτε να φανταστείτε....
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
Product added to wishlist
Προστέθηκε το προϊόν στη σύγκριση

We use cookies to improve your experience. Details