Πινέλα

Real Techniques Miracle... Real Techniques Miracle... 2
Άμεση παραλαβή
14,99 €
Το Miracle Complexion Sponge είναι ένα best seller σφουγγάρι για τη σωστή τοποθέτηση του μακιγιάζ.
Parsa 5 Brush Set With A... Parsa 5 Brush Set With A... 2
Άμεση παραλαβή
18,49 €
Ένα σετ που περιέχει 6 πινέλα μακιγιάζ για το πρόσωπο και μία πρακτική θήκη σε σχήμα μολυβοθήκης. Πρακτικό σετ για να χωράει στην τσάντα σας και να παίρνετε παντού μαζί σας.
Real Techniques Slide... Real Techniques Slide... 2
Άμεση παραλαβή
15,35 €
Ένα πολυμορφικό πινέλο της εταιρείας Real Techniques για τη χρήση προϊόντων σε κρεμμώδη, υγρή ή σε μορφή σκόνης.
Real Techniques Slide... Real Techniques Slide... 2
Άμεση παραλαβή
15,35 €
Ένα πολυμορφικό πινέλο της εταιρείας Real Techniques για τη χρήση προϊόντων contour σε κρεμμώδη, υγρή ή σε μορφή σκόνης.
Real Techniques Slide... Real Techniques Slide... 2
Άμεση παραλαβή
15,35 €
Ένα πολυμορφικό πινέλο της εταιρείας Real Techniques για τη χρήση προϊόντων ρούζ ή highlighter σε κρεμμώδη, υγρή ή σε μορφή σκόνης.
Wet n Wild Bretman Rock... Wet n Wild Bretman Rock... 2
Άμεση παραλαβή
8,99 €
Ενα οικολογικό πινέλο για τοποθέτηση highlighter.  To Rock Face Highlighting Brush είναι της εταιρίας Wet n Wild σε συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης youtuber Bretman. Είναι vegan & cruelty free με πολύ απαλή υφή και ιδανικό μέγεθος για ακριβή τοποθέτηση highlighter σε υγρή, ελεύθερη ή compact μορφή. 
Real Techniques Foundation... Real Techniques Foundation... 2
Άμεση παραλαβή
15,99 €
Ένα πυκνότριχο πινέλο κατάλληλο για εφαρμογή foundation.  To Foundation Blender της Real Techniques είναι ιδανικό για την εφαρμογή ρευστών προιόντων στο πρόσωπο ή το σώμα. Είναι κοντότριχο με πολύ πυκνες τρίχες, κάνοντας το τέλειο blend παιχνιδάκι!  Χρησιμοποιήστε το για ομοιόμορφη εφαρμογή του foundation στο πρόσωπο ή κρέμα λάμψης στους ώμους και το...
Real Techniques Artist... Real Techniques Artist... 2
Άμεση παραλαβή
26,29 €
Ολοκληρωμένο σετ πινέλων εργαλείων μακιγιάζ για το πρόσωπο. Περιέχει όλα τα πινέλα για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Parsa Bamboo Line Precision...
Άμεση παραλαβή
5,10 €
Πανέμορφo vegan φουντωτό πινέλο ματιών με λεπτό τελείωμα, για τοποθέτηση και ανάμειξη σκιών. Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και οικολογικά υλικά.  Διαθέτουν επαγγελματικές προδιαγραφές, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας.
Parsa Bamboo Line Eye...
Άμεση παραλαβή
5,10 €
Πανέμορφo vegan φουντωτό πινέλο ματιών για τοποθέτηση και ανάμειξη σκιών. Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και οικολογικά υλικά.  Διαθέτουν επαγγελματικές προδιαγραφές, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας.
Parsa Bamboo Line...
Άμεση παραλαβή
7,65 €
Πανέμορφo vegan πινέλο προσώπου που απλώνει ομοιόμορφα προϊόντα σε υγρή μορφή όπως είναι το Foundation και οι μάσκες. Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και οικολογικά υλικά.  Διαθέτουν επαγγελματικές προδιαγραφές, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας.
Parsa Bamboo Line Blush Brush
Άμεση παραλαβή
6,99 €
Πανέμορφo vegan πινέλο, με μικρότερο μέγεθος τριχών από το πινέλο πούδρας, ειδικό για τη τοποθέτηση ρουζ στα μήλα. Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και οικολογικά υλικά.  Διαθέτουν επαγγελματικές προδιαγραφές, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας.
Parsa Bamboo Line Powder &...
Άμεση παραλαβή
8,30 €
Πανέμορφo vegan φουντωτό πινέλο για τοποθέτηση πούδρας σε όλο το πρόσωπο ή bronzer στα ζυγωματικά. Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και οικολογικά υλικά.  Διαθέτουν επαγγελματικές προδιαγραφές, είναι πολύ εύκολα στη χρήση και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας.
Real Techniques Everyday... Real Techniques Everyday... 2
Άμεση παραλαβή
26,95 €
Ολοκληρωμένο σετ πινέλων εργαλείων μακιγιάζ για το πρόσωπο. Περιέχει το best seller miracle complexion sponge και πινέλα για ένα ολοκληρωμένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Real Techniques Setting Brush Real Techniques Setting Brush 2
Άμεση παραλαβή
9,90 €
Πινέλο για να σετάρισμα του μακιγιάζ και για τοποθέτηση highlighter στο πρόσωπο.
Real Techniques Sculpting Set Real Techniques Sculpting Set 2
Άμεση παραλαβή
25,29 €
Ένα σετ πινέλων για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση στο πρόσωπο σου. Πινέλα για contouring και strobing και highlighting.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-22 από σύνολο 22
Product added to wishlist
Προστέθηκε το προϊόν στη σύγκριση

We use cookies to improve your experience. Details